Η Εταιρία

Η εταιρία OPTICMONDO by Colossos group ιδρύθηκε το 2018 από την Μαρία Κυριακοπούλου (επιχειρηματία) με σκοπό να διαθέσει στην αγορά έτοιμα γυαλιά διαβάσματος, στοχεύοντας στη συνεργασία με τα φαρμακεία, καθώς 7 στους 10 πελάτες του φαρμακείου χρησιμοποιούν γυαλιά διαβάσματος. Με την πάροδο του χρόνου ̎ γεννήθηκαν ̎ τα γυαλιά VEDO BENE  τα οποία αποτελούν ιδανική επιλογή για άνετο και ξεκούραστο διάβασμα με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.

Η φιλοσοφία μας

Στην Opticmondo, η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την ζωή των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα γυαλιά μας, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα και άνεση κατά την ανάγνωση και την εργασία σε κοντινές αποστάσεις.

Τα γυαλιά μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και προσφέρουν αντιθαμβωτική προστασία, ώστε να εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ανάγνωσης για τους πελάτες μας.

Επιπλέον, στην Opticmondo, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, στυλ και χρωμάτων για να επιλέξετε, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και το στυλ σας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα των γυαλιών μας και η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας θα σας κερδίσουν και θα σας κρατήσουν.

Όσο καλύτερα βλέπεις τόσο καλύτερα αισθάνεσαι“, είναι η φιλοσοφία μας και την ακολουθούμε πιστά με τα γυαλιά της VEDO BENE.